Mobiltelefon hemförsäkring

mobiltelefon hemförsäkring

FÖRSÄKRINGDu glömmer mobilen på restaurangen, tappar den i golvet med sprucken skärm som resultat, eller blir bestulen på semestern. Vad händer? Vi är ganska ärliga och nyfikna SvD Näringsliv placerade ut tio begagnade mobiltelefoner i Stockholmsområdet, preparerade med övervakningsmjukvara. mobilen är trasig, pekskärmen funkar inte alls. går det på hemförsäkringen? om de går på hemförsökringen,.Försäkringsfråga: Trasig mobil. Din hemförsäkring gäller inte för mobiltelefon som ägs av ett företag. Kasta inte bort en skadad telefon förrän du får ett ersättningsbesked från oss. Är mobiltelefonen äldre än fem år kommer vi inte att kunna betala någon ersättning. Otursförsäkring är ett utökat skydd i hemförsäkringen som gäller när du själv har skadat dina.

Mobiltelefon hemförsäkring - anvnder alltid

Fyll i din e-postadress nedan:. Tipsarkivet Så pressar du boräntan » 8 tips för lägre bilförsäkringspremie » Använda mobilen utomlands? Den gäller givetvis inte om du gjort något med vilje, så som att medvetet slänga mobilen i väggen. Exempelvis om du tappar mobilen i golvet eller om en middagsgäst spiller vin på mattan i vardagsrummet. Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera bra. Experterna svarar på frågorna i mån av tid och vi kan inte garantera att just din fråga besvaras. Christina Söderberg , Compricers sparekonom Kontakt:

Mobiltelefon hemförsäkring Video

Dolt Nummer - Dalslands försäkringar Det ena gäller för dig som ännu inte blivit av med telefonen och som vill skydda dig så att du vid eventuell förlust enkelt kan pärsons, spärra och radera innehållet i mobilen. Spara orwell 1984 med Compricer! Tänk timbersport på att du alltid måste ha varit aktsam med din mobil om du ska kunna få någon ersättning. Tack för din fråga! Skriv inlägg som Moderatormeddelande Anonym signatur. Har du redan hemförsäkringen mobiltelefon hemförsäkring oss, loggar du bara in på Mina Sidor och kompletterar med den tilläggsförsäkring du behöver. Är mobiltelefonen äldre än fem år kommer vi inte att kunna betala någon ersättning.

0 reaktioner på ”Mobiltelefon hemförsäkring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *