Touchpoint telia

touchpoint telia

Touchpoint är perfekt för dig som vill göra det lätt att sköta kundsamtalen. Tjänsten kan du enkelt hantera i din mobil – och passar alltifrån enmansföretagaren till det mellanstora bolaget. Telia Touchpoint app är till för dig som har köpt en Telia Touchpoint växel. Om du inte har en Telia Touchpoint växel så kan du skaffa det. Handbok menystyrning i Touchpoint. Med menystyrning kan du automatiskt koppla ett inkommande samtal till en person, en svarsgrupp eller en röstbrevlåda. Personen som ringer in får ett antal val upplästa för sig och trycker en siffra på sin telefon för att komma dit hon vill. Denna guide finns även som pdf. Tillgång till. Missa inga viktiga samtal. Med Touchpoint minimerar du den risken och ger dina kunder ett snabbt och proffsigt bemötande.

Touchpoint telia - binder

Välj appen med namnet Touchpoint och installera den enligt instruktionerna på skärmen. Tjänsten kan enkelt anpassas efter era behov, både när det gäller avancerade funktioner och de antal användare ni betalar för. Om du inte vill använda alla knappval kan du välja inaktivt val. Överför samtal med uppringning Om du vill ringa upp personen du ska koppla till först. Nu kan du hantera användare, rättigheter och fakturor för Touchpoint Plus i MyBusiness. Med våra konsult- och supporttjänster ser vi till att du får bästa möjliga effekt av Touchpoint Plus. Om du inte har möjlighet att spela in ett välkomstbesked på datorn så kan du enkelt göra det i appen. touchpoint telia

Touchpoint telia - ska inte

Schema Under Schema kan du göra inställningarna för när menystyrningen ska på eller av. Du kan maximalt se status på 50 st användare. Vidarekoppling till telefonnummer — Inringaren kopplas vidare till ett telefonnummer. För att göra detta använder du skjutreglaget som dyker upp längst ned på skärmen. En smidig lösning för det återkommande mötet eller det spontana gruppsamtalet. Så här gör du för att visa hänvisningsstatus på fler användare:. Om en person inte svarar kopplas samtalet vidare till en annan person så att ni aldrig riskerar att missa ett viktigt samtal.

0 reaktioner på ”Touchpoint telia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *