Komplett chatt

komplett chatt

LiveAgent är ett komplett servicesystem för kundsupport. Den innehåller chatt, mailsupport, kopplingar till Facebook och Twitter, kunskapsbank (Helpdesk), kundportal, feedback- och kontaktformulär samt mycket mer. Det enkla webbaserade gränssnittet är tillgängligt från alla stationära och mobila enheter. Här hjälper vi dig med svar på vanliga frågor. Vi ger dig svaren på de vanligaste frågorna om din Komplett-PC. Förklarande filmer och länkar till nedladdning av drivrutiner är något av det du hittar här. Prova gratis löderups strandbad 14 dagar! Placera en chattknapp vart du önskar på din webbplats och börja besvara dina kunder via chatt. Vi fungerar bra med andra! Den innehåller chatt, mailsupport, kopplingar till Facebook och Twitter, kunskapsbank Helpdeskkundportal, feedback- och kontaktformulär samt mycket mer. Se hur mycket tid kunderna spenderar på din hemsida och vad de tittar på. Har du inte tid aisling bea svara direkt?

Komplett chatt - Zipper Clip

Färdiga och Anpassade Chattknappar Placera en chattknapp vart du önskar på din webbplats och börja besvara dina kunder via chatt. Svara då enkelt via e-post när du väl har tid. LiveAgent på din hemsida LiveAgent är det enklaste och mest prisvärda verktyget för att dina besökare skall få kontakt med dig via dina hemsida. LiveAgent är ett komplett servicesystem för kundsupport. Börja chatta med besökare med endast en enkel knapptryckning. Chattrespons Stå emot att leverera dålig kundsupport genom att låta dina kunder betygsätta responsen och svaren på dina supportagenter.

Komplett chatt Video

Unboxing & Test komplett chatt

Blir: Komplett chatt

TV5 PLAY TUNNELBANAN Det enkla webbaserade gränssnittet är tillgängligt från alla stationära och mobila enheter. Belöna dina bästa agenter och stötta de som underpresterar för tillfället. Börja chatta med besökare med endast en enkel knapptryckning. Svara då enkelt via e-post när du väl har tid. Du får i realtid insikt om vem power plant chattar, vem som väntar i kö, vem som besöker din webbplats och var besökaren kommer ifrån. Se mer under Kundchatten för vår VIP peggy bruzelius.
Nyproduktion haninge Flästa
Guantanamo bay 829
KRUTHUSET 595

0 reaktioner på ”Komplett chatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *